Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

de Satisfyyourcravings in Pui, 28 Mar 2016 | 2128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • frunzele de la 2 crengute rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura otet din vin alb
  • piper cayenne
  • 2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare
  • 2 felii groase de paine integrala
  • 8 foi de dafin proaspete
  • 2 portocale rosii
  • 100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi)
  • 1 lamaie
  • 1 lingura otet balsamic
  • 20 grame branza Feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta:

Se adauga rozmarinul intr-un mojar, impreuna cu putina sare grunjoasa si se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un bol, se adauga usutroiul pisat, 1 lingura ulei de masline, otetul si piperul Cayenne si se amesteca. 

Se taie pieptul de pui si painea in cuburi de 2 cm. Se adauga in bolul cu marinata si se amesteca bine. 

Se infig bucatile de paine si puiul, impreuna cu frunzele de dafin, o bucata de paine, una de pui si o frunza de dafin pana se umplu 4 tije pentru frigarui.

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mediu spre mare si se adauga frigaruile. Se aseaza o farfurie deasupra si un obiect greu, de exemplu mojarul. Astfel frigaruile devin crocante. 

Se prajesc 4-5 minute pe parte. 

Intre timp, se curata portocalele de coaja si se taie felii. 

Se stropeste varza cu ulei de masline si sucul de la 1/2 lamaie. 

Se aseaza pe doua farfurii, se adauga felii de portocala rosie, frigaruile si branza Feta si se serveste cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de capsuni

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare